Ett urval av tidigare publicerade texter, från koncernnyheter till branschmagasin och webb.

Vilket material behöver just du?

                                      

Snabbt grepp om ämnet, oavsett bransch och genre! 

Helt ny webbplats från grunden, coachföretag.

Redaktionell text om teknikföretag till branschtidning.


Regionnyheter, Svenska Konstnärsförbundets tidning.

Större reportage om ny teknik

till branschtidning.

Digitala nyhetsbrev, uppdatering av webb, ökad synlighet i sociala medier. Tillverkningsföretag.

Annonstext till teknikföretag.

Reportage för koncernmagasin.

Reportage från event, för märkets kundmagasin.

Nyfiken på min kund: "Mina ägodelar ryms i två resväskor."

Annelie Elfström driver företaget Struktur & Inredning. Hon har anlitat Skriwa för att göra en översyn av texterna på webbplatsen och skriva ett nytt personporträtt om Annelie till hemsidan.


Ett antal år i Bangkok med ett intensivt tempo på jobbet fick Annelie Elfström att längta efter andra saker än storstadspuls och projektledning inom IT. Tillbaka i Sverige driver hon sitt företag Struktur & Inredning sedan drygt ett år tillbaka. Där jobbar hon som ordningskonsult, både med privatpersoner i deras hem och med företag som vill rensa i röran. Målet är att få till smart förvaring, göra sig av med onödiga prylar och skapa en mer harmonisk vardag med mindre stress.


Hur skulle du beskriva din bransch?


    – Den växer, även om den är ny i Sverige. I USA har den funnits sedan 1980-talet men började växa på 2000-talet. Branschen har också funnits länge i Japan. Svenskarnas öppenhet för att ta in professionell hjälp i hemmet ökar, även när det gäller organiseringstjänster. Troligen för att tiden blivit allt mer värdefull för människor. Eftersom det är en ny bransch skulle vi må bra av lite tydligare definitioner, kanske en branschorganisation – det blir mer lättsålt, lättarbetat och vi skulle kunna hjälpa så många fler. Men vi kommer nog dit så småningom.


Nu när det mesta händer online kan vi väl hoppa över att mötas personligen?


   – Nej, jag träffar gärna mina kunder personligen – och det är en förutsättning för att jag ska kunna göra ett bra jobb. På lång sikt kommer jag att kunna erbjuda hem-coachning via nätet, men det digitala är ett komplement. När vi möts behöver både jag och kunden känna att vi funkar bra tillsammans. Det är ju också ett stort förtroende jag får, att gå igenom någons personliga saker i detalj.


Har du några ägodelar som du skulle kunna avstå redan i morgon?


    – De flesta, faktiskt. Jag har varit en sådan person som släppt det mesta i flyttarna mellan Sverige och Thailand. Mina ägodelar ryms i två resväskor. Mitt bästa råd för sinnesfrid är att göra dig av med ofärdiga projekt; slutför dem eller släpp taget.

 Skriwa på Facebook.


© Jeannette Waax Näsviksvägen 12  824 65 Näsviken. Tel. 070-343 69 97. e-post: jeannette@skriwa.se. Innehar F-skatt.